KOMMANDE WEBINAR
INSPELAT WEBINAR

Johan Book: Engagerade, välmående och högpresterande organisationer

-
Tema:
Engagemang

Medverkande

Johan Book

Medgrundare, HejEngagemang!

Michel Westher

Co-founder and CEO, Knowly

Om webinariet

En engagerad, välmående och högpresterande organisation är ingenting du får, utan något du förtjänar. Utan rätt förutsättningar på plats kommer engagemang, välmående och goda prestationer att lysa med sin frånvaro.

Men vad ska vi då göra och inte göra för att lyckas skapa det där magiska engagemanget?

Tack vare de senaste decenniernas omfattande forskning vet vi vad som skapar motivation, prestation, och framgångsrika strategigenomföranden, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer.

Med världens mest etablerade arbetspsykologiforskning i ryggen tar Johan sig i den här sessionen an våra framtida utmaningar i en föränderlig omvärld på ett lättsamt, involverande och konkret sätt.

Hur skapar vi de optimala förutsättningarna för mer motivation, höga frisktal, bättre prestationer, hög innovationstakt, förändrade beteenden samt bättre kundnöjdhet och måluppfyllelse?

Om talaren

De senaste 20 åren har Johan arbetat med ledarskap, medarbetarskap och förändringsledning i allt från stor internationell koncern till små bolag. Numera är han en av drivkrafterna bakom initiativet ”HejEngagemang!” – en organisation som kämpar för ett mer engagerat och välmående Sverige, där de står med fötterna djupt i världens mest evidensstarka forskning och verkar som en brygga till hur organisationer kan göra praktik av all den fantastiska kunskap som finns i ämnet.

Han är också författare inom ledarskap och medarbetarskap, där han skrivit två böcker som legat topp tre på försäljningslistorna i Sverige: ”Ledarutmaningen – planera är silver, göra är guld” samt medförfattat ”Börja göra – en handbok i medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation” som gavs ut 2021.

Anmälan

Tack för din anmälan!
Ett bekräftelsemail har skickats till e-postadressen du angav.

Ett bekräftelse-mail har skickats till din inkorg.

Ett bekräftelse-mail har skickats till din inkorg.

Tipsa en kollega!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anmälan

Ett bekräftelse-mail har skickats till din inkorg.

En bekräftelse på din anmälan har skickats till din e-post.

Tipsa en kollega!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ETT WEBINAR I SAMARBETE MED