Loading...
UTBILDNING: 2 halvdagar, virtuellt klassrum

Bemästra Knowly 1: Nybörjare

Bemästra Knowly nivå 1: Nybörjare

En kurs för dig som vill skapa utbildningsinsatser som gör stor skillnad med små medel
"Julia har varit nyckeln till att verkligen kunna skapa värde med Knowly, på mycket kortare tid än om jag skulle navigerat helt själv."
– Jessica Schöön, Lime Intenz
"Julia har varit nyckeln till att verkligen kunna skapa värde med Knowly, på mycket kortare tid än om jag skulle navigerat helt själv."
– Jessica Schöön, Lime Intenz
“Linus har föreläst om Nudging för våra medlemsföretag vid flera tillfällen. Han har en unik förmåga att förklara mänskligt beteende som är både spännande och inspirerande!”
– Cia Vakoufari, Affärsutvecklare, Västsvenska Handelskammaren

Om utbildningen

Lärresor handlar om att skapa nya beteenden, som leder till förändring.

Att bygga lärresor handlar därför om att skapa aktiviteter kring din utbildningsinsats som hjälper dina deltagare att komma igång med de nya beteenden du vill driva.

I den här utbildningen lär du dig hur du från grunden bygger en lärresa i Knowly. Efter avslutad kurs kommer du att ha byggt en egen färdig lärresa för en av dina utbildningar, som är redo att användas. Du kommer också ha fått feedback av övriga i gruppen på det du skapat.

Utbildningen vänder sig till dig som vill designa lärresor för utbildningsinsatser som innehåller virtuella eller fysiska träffar. Nivån är anpassad till dig som har liten eller ingen erfarenhet av att arbeta i Knowly sedan tidigare.

Dag 1 - Forskning, gränssnitt, exempel och hemuppgift

Vi inleder vår första dag med en kort överblick av forskning om lärande och minne. Därefter går vi igenom de aktiviteter du kan bygga i Knowly, och tittar på exempel du kan ta efter. I slutet av dag 1 kommer du att få en hemuppgift, som går ut på att du på egen hand ska påbörja skapandet av just din lärresa.

Dag 2 - Feedback från gruppen, avancerade funktioner och handlingsplan

Vårt andra tillfälle inleds med att alla presenterar sina lärresor för övriga gruppen, för att få konstruktiv feedback. Sedan kommer vi att introducera två av Knowlys mer avancerade funktioner: Chefsinvolvering och socialt lärande i form av gruppövningar.

Dagen avslutas med att du skapar en egen handlingsplan för ditt fortsatta arbete med lärresor.

Utbildare

Julia Pohjanen

Som Head of Customer Success på Knowly har Julia många års erfarenhet av att hjälpa organisationer som Scania, Tre, Elgiganden och många fler i hur de kan skapa toppmoderna lärresor.

LinkedIn

Anmäl dig till utbildningen

Pris: 5995 kr (ex moms)

Utbildningen består av två halvdagar, kl 09 - 12 i virtuellt klassrum på respektive datum.

Tack för din anmälan!

Du kommer att få en bekräftelse inom kort. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Viss information saknas. Vänligen komplettera de rödmarkerade fälten.

Har du frågor om utbildningen?

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig!

training@knowly.com

+46 70 287 31 14