Loading...

Tillsammans tar vi svensk L&D in i framtiden

Fem dagar. Fem inspirerande branschexperter.
Ett community av innovatörer inom nordisk L&D.
Knowly Week är tillbaka.

Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Charles Jennings
Partner at Tulser/70:20:10 Institute
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Johan Book
Grundare av HejEngagemang
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Paulin Agerbjörk
Head of L&D, 3 Sverige
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Christoffer Levak
Commercial L&D Manager, CocaCola
Mån
Tis
Ons
Tors
Fre
Maria Bjärsmyr
Chief HR Officer, Intersport

För att du är en del av något större

I november 2021 samlades över 400 representanter för Learning & Development i sverige och norden, för att ta del av lärdomar som generöst delades av Stefan Söderfjäll, Jeanette Almberg-Paravati, Mats Alvér, Peter Kurzwelly och Julie Dirksen.

Tack än en gång till er.

Samtidigt uppstod en gemenskap bland alla oss som med morgonkaffet i hand slog oss ned för att ta del av klokskaperna.

En välkommen känsla av att inte vara ensam om att bry sig om lärande och utveckling. En känsla av att vara en del av något större.

Nu har det äntligen blivit dags att bygga vidare på det vi tillsammans skapade i höstas, och välkomna fem nya experter till Knowly Week Spring.

Den här gången kommer ännu större tonvikt att läggas vid delande av konkreta arbetssätt. Ambitiösa satsningar som lyckats, som du kan replikera i din organisation.

Måndagen den 9:e maj klockan 08:00 inleds veckan av ingen mindre än Johan Book. Han åtföljs under dagarna därefter av Paulin Agerbjörk, Christoffer Levak, Maria Bjärsmyr och Charles Jennings.

Så ta chansen att ta del av inspiration som på riktigt förändrar organisationer.

Vi ses i maj.

Så går det till

Under 9 - 13 maj står vi på Knowly varje morgon mellan 08:00 och 09:00 värdar för en virtuell session med en noga utvald ämnesexpert.

Varje session inleds med en dragning av experten för dagen, där fokus ligger på att dela praktiska tips du kan applicera i din organisation.

Sessionen avslutas med en frågestund, samt, för den som vill stanna kvar ytterligare en stund, en halvtimma av modererade samtal med andra deltagare.

Utöver samtal har du som mötesdeltagare dessutom möjlighet att göra dig tillgänglig för mötesbokningar, för att fortsätta nätverksbyggandet även utanför Knowly Week.

Innan och efter varje session ges du som inbjuden deltagare möjlighet att ta del av förberedande och uppföljande material genom Knowlys plattform, i syfte att överföra kunskaperna från experterna till nya beteenden i din vardag.

Schema

9 - 13 maj

Tiderna nedan inkluderar presentation och frågestund. För den som vill finns därefter möjlighet att stanna kvar och delta i ett modererat samtal med övriga deltagare i ytterligare 30 minuter om ämnet för dagen.

Måndag 9 maj
08:00 - 09:00

Johan Book

Föreläsare, utbildare, rådgivare och medgrundare på HejEngagemang!

Konsten att skapa en engagerad, välmående och högpresterande organisation

Läs mer
Visa mindre

De senaste 20 åren har Johan arbetat med ledarskap, medarbetarskap och förändringsledning i allt från stor internationell koncern till små bolag. Numera är han en av drivkrafterna bakom initiativet ”HejEngagemang!” – en organisation som kämpar för ett mer engagerat och välmående Sverige, där de står med fötterna djupt i världens mest evidensstarka forskning och verkar som en brygga till hur organisationer kan göra praktik av all den fantastiska kunskap som finns i ämnet!

Han är också författare inom ledarskap och medarbetarskap. Som sådan har han skrivit två böcker som legat topp tre på försäljningslistorna i Sverige, ”Ledarutmaningen – planera är silver, göra är guld” samt medförfattat ”Börja göra – en handbok i medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation” som gavs ut 2021.

Tisdag 10 maj
08:00 - 09:00

Paulin Agerbjörk

Head of Learning & Development på 3 Sverige

Från intern akademi till affärsnära lärandepartner

Läs mer
Visa mindre

Paulin arbetar som Head of Learning & Development på mobiloperatören Tre. De senaste två åren har hon, tillsammans med sitt team, flyttat fram positionerna för L&D i organisationen – från att vara en intern akademi till att arbeta som en affärsnära lärandepartner med strategi i fokus. Paulin delar med sig av hur de omdefinierat sin egen roll, sitt uppdrag och ger konkreta exempel och lärdomar på vägen.

Onsdag 11 maj
08.00 - 09.00

Christoffer Levak

Commercial Learning & Development Manager på CocaCola

Hur involverar vi cheferna i våra utbildningsprogram?

Läs mer
Visa mindre

Vapeniserar lärande för kommersiell prestation. Christoffer vill revolutionera sättet att planera, genomföra och mäta utbildningar i organisationer, med målet att maximera resultatet. Genom att skapa förutsättningar för decentraliserat lärande, som stärker individen och teamen, vill han skapa frontline heroes. Med bakgrund i kommersiella roller tar han de kärnvärdena in i konversationen runt vad framtidens lärande kommer – måste – vara. Christoffer gästföreläser också på universitet, YH-utbildningar och i gymnasieskolan.

Torsdag 12 maj
08:00 - 09:00

Maria Bjärsmyr

Chief Human Resources Officer på INTERSPORT Sverige

Hur Intersport skalade sin utbildningsverksamhet med 800% och samtidigt halverade sina kostnader

Läs mer
Visa mindre

Maria är HR-chef och ansvarig för utbildning på Intersport. Under de senaste åren har hon tillsammans med Knowly utvecklat ett ramverk för virtuella utbildningsformer, som lett till uppseendeväckande resultat. Hennes team har kunnat utbilda medarbetare direkt i butikerna, där de direkt kan möta kund efter färdigt pass. De har varvat teori och praktik, och kunnat koppla samman medarbetare landet runt, vilket fört människor närmare varandra och tagit bort de geografiska hinder som tidigare funnits.

Hör Maria berätta om hur de fann ett kostnadseffektivt, pedagogiskt och inkluderande lärande som skapas av och tillsammans med sina egna anställda.

Fredag 13 maj
09:00 - 10:00

Avvikande tid

Charles Jennings

Partner, Strategy and Performance, Tulser/70:20:10 Institute

How to actually use the 70 20 10 framework (engelska)

Läs mer
Visa mindre

Charles is a leading thinker and practitioner with more than 40 years’ experience in innovative talent, learning and performance approaches. He is co-founder of the 70:20:10 Institute which provides L&D transformation and performance improvement services to organisations. His career includes roles as a business school professor, a chief learning officer, and an international consultant.

Inspireras, nätverka och få nya verktyg.

Frågor och svar

Kostar Knowly Week något att delta i?

Nej, Knowly Week kostar ingenting att delta i, men kräver en inbjudan från någon som redan är inbjuden till eventet.

Måste jag delta i alla sessioner om jag tackar ja till min inbjudan?

Nej, delta i de som väcker din nyfikenhet och passar ditt schema (men vi tror att du kommer att tycka om alla fem!).

Jag vill delta men har ingen inbjudan – hur gör jag?

Anmäl ditt intresse på väntelistan, så kontaktar vi dig.